Import numpy error in FreeCAD_d

Here's the place for discussion related to coding in FreeCAD, C++ or Python. Design, interfaces and structures.
haonk
Posts: 18
Joined: Wed Jun 05, 2019 3:11 am
Location: VietNam

Import numpy error in FreeCAD_d

Postby haonk » Fri Oct 11, 2019 5:00 am

Hi everyone!
I can not import numpy in Debug mode(FreeCADCmd_d), but i can do it in Release mode(FreeCADCmd)
Please help me!!!
OS: Windows 10 (10.0)
Word size of OS: 64-bit
Word size of FreeCAD: 64-bit
Version: 0.19.14555 (Git shallow)
Build type: Release
Hash: 7fe7be3b0cf32632df0d8df22e2595fb06000b0e
Python version: 3.6.8
Qt version: 5.12.1
Coin version: 4.0.0a
OCC version: 7.3.0
Locale: English/United States (en_US)
Image
User avatar
apeltauer
Posts: 212
Joined: Fri Aug 11, 2017 2:19 pm

Re: Import numpy error in FreeCAD_d

Postby apeltauer » Fri Oct 18, 2019 4:36 am

This is an known issue. Why do you need the debug version when using python?
haonk
Posts: 18
Joined: Wed Jun 05, 2019 3:11 am
Location: VietNam

Re: Import numpy error in FreeCAD_d

Postby haonk » Wed Oct 23, 2019 1:30 am

apeltauer wrote:
Fri Oct 18, 2019 4:36 am
This is an known issue. Why do you need the debug version when using python?
Hi!
Because in debug version, report view will show some error, warning and exception that we did not see in release version.
And i could not use Draft workbench in debug version.
User avatar
apeltauer
Posts: 212
Joined: Fri Aug 11, 2017 2:19 pm

Re: Import numpy error in FreeCAD_d

Postby apeltauer » Wed Oct 23, 2019 5:00 am

Ok, i see.
When creating the libpack, i was not able to have both (debug and release) packages for numpy in the libpack. Maybe you can try to replace the release numpy package with a debug package.
haonk
Posts: 18
Joined: Wed Jun 05, 2019 3:11 am
Location: VietNam

Re: Import numpy error in FreeCAD_d

Postby haonk » Fri Oct 25, 2019 6:48 am

apeltauer wrote:
Wed Oct 23, 2019 5:00 am
Ok, i see.
When creating the libpack, i was not able to have both (debug and release) packages for numpy in the libpack. Maybe you can try to replace the release numpy package with a debug package.
I will try, thanks for your help!!!
cron