Fehler in Version 0.19 pre ??

In diesem Forum Fragen und Diskussionen in Deutsch
Forum rules
Foren-Regeln und hilfreiche Informationen

WICHTIG: Bitte zuerst lesen, bevor Sie posten
mario52
Posts: 3293
Joined: Wed May 16, 2012 2:13 pm

Re: Fehler in Version 0.19 pre ??

Postby mario52 » Wed Aug 28, 2019 5:53 pm

hi

yes problem see this discussion FCInfo Macro

do you want to testing the macro FCInfo (instal with AddonManager) the GUI is modifier by rmu75

if you want report the result, thanks

mario
Maybe you need a special feature, go into Macros_recipes and Code_snippets, Topological_data_scripting, Dialog creation. My macros on Gist.github.
JacktheRipper
Posts: 18
Joined: Fri Jun 14, 2019 1:04 am

Re: Fehler in Version 0.19 pre ??

Postby JacktheRipper » Mon Sep 02, 2019 9:52 pm

do you want to testing the macro FCInfo (instal with AddonManager) the GUI is modifier by rmu75

if you want report the result, thanks
I installed FCInfo , and the dialog box it brings up seems to be operating perfectly on my 4K monitor. The dialog box from FCCircular Test is still not operating correctly. I tried to set FreeCAD into Windows compatability mode, but the dialog box is still did not work correctly. I'm no longer being held up by this issue, incidentally. Thanks for your help...
FreeCAD newbie as of 2019 06 15, W10 64 bit. Making designs for 3d printing (PRUSA i3 MK3S, newbie there too).
mario52
Posts: 3293
Joined: Wed May 16, 2012 2:13 pm

Re: Fehler in Version 0.19 pre ??

Postby mario52 » Tue Sep 03, 2019 2:33 pm

hi
JacktheRipper wrote:
Mon Sep 02, 2019 9:52 pm
I installed FCInfo , and the dialog box it brings up seems to be operating perfectly on my 4K monitor.
thanks for the precious info

mario
Maybe you need a special feature, go into Macros_recipes and Code_snippets, Topological_data_scripting, Dialog creation. My macros on Gist.github.