dialog box will not show

Need help, or want to share a macro? Post here!
vocx
Posts: 1912
Joined: Thu Oct 18, 2018 9:18 pm

Re: dialog box will not show

Postby vocx » Mon Sep 16, 2019 11:30 pm

mfasano wrote:
Mon Sep 16, 2019 11:24 pm
I thought I would try reinstalling FreeCad.

Qt version: 5.6.2
Where are you getting this program from? As I said, your Qt version is old. If I'm not mistaken, the Qt version packed with Windows is Qt 5.12. Look at mario's post.

Code: Select all

Traceback (most recent call last):
  File "C:/Users/Matt/AppData/Roaming/FreeCAD/dialogtest.FCMacro", line 26, in <module>
    from pyside2 import QtCore, QtGui, QtWidgets
<class 'ModuleNotFoundError'>: No module named 'pyside2'
The module to import is called PySide2, not pyside2.
mfasano
Posts: 51
Joined: Wed Apr 11, 2018 12:31 pm

Re: dialog box will not show

Postby mfasano » Wed Sep 18, 2019 12:49 am

It works now. I did not have parentheses after __init__()

Code: Select all

class init_val_prob_dialog(QtWidgets.QDialog, Ui_init_val_prob_dialog):
    def __init__(self):
        super(init_val_prob_dialog, self).__init__()
        self.setupUi(self)
        self.show()
Thank you very much vocx.
vocx
Posts: 1912
Joined: Thu Oct 18, 2018 9:18 pm

Re: dialog box will not show

Postby vocx » Wed Sep 18, 2019 1:14 am

mfasano wrote:
Wed Sep 18, 2019 12:49 am
It works now. I did not have parentheses after __init__()
WHAT?!@#!@#!@#!

Cmon, man. I told you about this.