Draft Clone Scale trivial issue

Post here for help on using FreeCAD's graphical user interface (GUI).
User avatar
JoshM
Posts: 353
Joined: Thu Oct 05, 2017 5:34 pm
Location: New Hampshire

Draft Clone Scale trivial issue

Postby JoshM » Tue Apr 24, 2018 5:07 pm

The Draft Clone Scale inputs behave differently than the other inputs in that they limit the number of places after the decimal point when pasting, where for the Position, etc... the input is rounded to the precision of the FreeCAD configuration.

This is a trivial issue, and I only mention it to further polish the program.

Best,
JoshM
User avatar
yorik
Site Admin
Posts: 10027
Joined: Tue Feb 17, 2009 9:16 pm
Location: São Paulo, Brazil
Contact:

Re: Draft Clone Scale trivial issue

Postby yorik » Wed Apr 25, 2018 4:03 pm

For me the clone scaling has the correct number of decimals?
Screenshot from 2018-04-25 13-02-18.png
Screenshot from 2018-04-25 13-02-18.png (20.01 KiB) Viewed 75 times
User avatar
JoshM
Posts: 353
Joined: Thu Oct 05, 2017 5:34 pm
Location: New Hampshire

Re: Draft Clone Scale trivial issue

Postby JoshM » Wed Apr 25, 2018 4:26 pm

Hi Yorik,
Yes, what I meant is that unlike other inputs, if you make a calculation on your computer calculator, and it has in excess of your FreeCAD precision, it precludes pasting, where in the Placement fields it rounds the number to the FreeCAD precision.

As I said, not a big deal, but the little things don't get polished without feedback :D .

Best,
Josh

PS--I'm perpetually curious about your avatar picture. What are the cones?