Assembly - cannot import

Post here for help on using FreeCAD's graphical user interface (GUI).
Forum rules
and Helpful information
IMPORTANT: Please click here and read this first, before asking for help

Also, be nice to others! Read the FreeCAD code of conduct!
TopDown
Posts: 155
Joined: Thu Jun 21, 2018 10:00 am

Assembly - cannot import

Postby TopDown » Thu Jul 19, 2018 12:18 pm

OS: Windows 10
Word size of OS: 64-bit
Word size of FreeCAD: 64-bit
Version: 0.18.13971 (Git)
Build type: Release
Branch: master
Hash: 8e4dd8ca8496595d4718dc24c872f7ed668b2521
Python version: 2.7.14
Qt version: 4.8.7
Coin version: 4.0.0a
OCC version: 7.2.0
Locale: English/Australia (en_AU)

This is my first attempt using Assembly2 WB.

I successfully import 2 files but on the 3rd (InnerNoTeeth) I get an error. It will import before the array is created so I suspect I have done something wrong in that area but am at a loss to find it.

Any help/guidance will be appreciated.

Cheers,
Topdown.
Attachments
aborting.PNG
aborting.PNG (157.7 KiB) Viewed 140 times
InnerNoTeeth.FCStd
(200.75 KiB) Downloaded 5 times
assembly1.FCStd
(720.15 KiB) Downloaded 3 times
Bance
Posts: 541
Joined: Wed Feb 11, 2015 3:00 pm
Location: London

Re: Assembly - cannot import

Postby Bance » Thu Jul 19, 2018 12:37 pm

Inside body pad is visible, toggle to invisible and the part will import.....

HTH Steve
TopDown
Posts: 155
Joined: Thu Jun 21, 2018 10:00 am

Re: Assembly - cannot import

Postby TopDown » Thu Jul 19, 2018 12:57 pm

Thanks, that did the trick.

Cheers.