Toolbar, when is this used?

Post here for help on using FreeCAD's graphical user interface (GUI).
freedman
Posts: 332
Joined: Thu Mar 22, 2018 3:02 am
Location: Washington State, USA

Toolbar, when is this used?

Postby freedman » Fri Aug 17, 2018 8:17 pm

I have seen this Toolbar but I don't seem to need it. Can someone tell me when they use it?
Thanks
Attachments
Panel1.JPG
Panel1.JPG (11.74 KiB) Viewed 113 times
User avatar
bejant
Posts: 5052
Joined: Thu Jul 11, 2013 3:06 pm

Re: Toolbar, when is this used?

Postby bejant » Sat Aug 18, 2018 1:10 am

In the Draft and Architecture WBs.
User avatar
NormandC
Posts: 16566
Joined: Sat Feb 06, 2010 9:52 pm
Location: Québec, Canada

Re: Toolbar, when is this used?

Postby NormandC » Sat Aug 18, 2018 10:44 pm

Oddly, sometimes this is left out when you load the Arch or Draft workbenches and switch to a different one. You can right-click in the window border, and uncheck it from the contextual menu. I don't remember its name.