Fasteners Workbench zninka w 0.19

Polish forum

Moderator: PrzemoF

Forum rules
Regulamin forum i pomocne informacje

WAŻNE! Przeczytaj zanim poprosisz o pomoc
cbk
Posts: 15
Joined: Thu Apr 05, 2018 5:21 pm

Fasteners Workbench zninka w 0.19

Postby cbk » Sun Jul 07, 2019 8:33 am

Hej fastener worbench znika w 0.19
W konsoli widać że:

During initialization the error invalid character in identifier (<string>, line 1) occurred in /home/m/.FreeCAD/Mod/Fasteners/Init.py

Ktoś tak ma i wie jak to rozwiązać?

OS: Ubuntu 14.04.6 LTS (Unity/ubuntu)
Word size of OS: 64-bit
Word size of FreeCAD: 64-bit
Version: 0.19.17068 (Git) AppImage
Build type: Release
Branch: master
Hash: 236f890864ef51a8a09b7e507a3a122c41fbb724
Python version: 3.7.1
Qt version: 5.6.2
Coin version: 4.0.0a
OCC version: 7.3.0
Locale: Polish/Poland (pl_PL)
User avatar
klif
Posts: 5
Joined: Fri Aug 02, 2019 12:14 pm

Re: Fasteners Workbench zninka w 0.19

Postby klif » Sun Aug 04, 2019 6:28 pm

Sprawdziłem w swoim, instaluje się i działa poprawnie.

OS: Windows 10
Word size of OS: 32-bit
Word size of FreeCAD: 32-bit
Version: 0.19.17337 (Git)
Build type: Release
Branch: master
Hash: 0871fb49c71f1ac4029e441814332368f42bd78a
Python version: 2.7.14
Qt version: 4.8.7
Coin version: 4.0.0a
OCC version: 7.2.0
Locale: Polish/Poland (pl_PL)
Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem. S.J.Lec.
User avatar
PrzemoF
Posts: 2655
Joined: Fri Jul 25, 2014 4:52 pm
Contact:

Re: Fasteners Workbench zninka w 0.19

Postby PrzemoF » Mon Aug 05, 2019 12:49 pm

Próbowałeś aktualizować Fasteners?
Możesz skopiować pierwszą linijkę z tego pliku? Jestem bardzo ciekawy co tam jest...
cbk
Posts: 15
Joined: Thu Apr 05, 2018 5:21 pm

Re: Fasteners Workbench zninka w 0.19

Postby cbk » Sun Aug 11, 2019 5:58 pm

class FastenersWorkbench (Workbench):