Thinner lines TechDraw

Discussions about the development of the TechDraw workbench
BarfuessYannik
Posts: 10
Joined: Thu Dec 27, 2018 9:07 pm

Thinner lines TechDraw

Postby BarfuessYannik » Fri Jan 25, 2019 11:54 am

Hello

I am using TechDraw for the first time. The lines are pretty fat in my Opinien, but in the property line width, there is value 1, which can be changed to 2 but not 0.1.

That should be easy to change, right? Or is there a reason why this is not an option?
User avatar
Kunda1
Posts: 4402
Joined: Thu Jan 05, 2017 9:03 pm

Re: Thinner lines TechDraw

Postby Kunda1 » Fri Jan 25, 2019 12:38 pm

BarfuessYannik wrote:
Fri Jan 25, 2019 11:54 am
Please always post your Help > About FreeCAD > Copy to clipboard when asking for help. Are you using 0.17 or 0.18dev ?
Want to contribute back to FC? Checkout:
#lowhangingfruit | Use the Source, Luke. | How to Help FreeCAD | How to report FC bugs and features
wandererfan
Posts: 2666
Joined: Tue Nov 06, 2012 5:42 pm

Re: Thinner lines TechDraw

Postby wandererfan » Fri Jan 25, 2019 11:05 pm

BarfuessYannik wrote:
Fri Jan 25, 2019 11:54 am
I am using TechDraw for the first time. The lines are pretty fat in my Opinien, but in the property line width, there is value 1, which can be changed to 2 but not 0.1.
Where are you finding this? Line width is adjustable. It uses the number of decimal places set in Edit>Preferences>General>Units.
lineWidths.png
lineWidths.png (36.58 KiB) Viewed 187 times