Rendering boxes. Bugs or accuracy?

Have some feature requests, feedback, cool stuff to share, or want to know where FreeCAD is going? This is the place.
Forum rules
Be nice to others! Read the FreeCAD code of conduct!
Anasiev
Posts: 2
Joined: Sun Feb 03, 2019 4:51 am

Rendering boxes. Bugs or accuracy?

Postby Anasiev » Sun Feb 03, 2019 5:58 am

Hi!

I'm new and maybe I found a bug in the corner of the box.
I created the standart box 10 x 10 x 10 mm and changed the length to 100 mm. Then zoomed in.
Please see an example in the app. Tested on Linux and windows. With increasing size, the defect also increases.
I changed accuracy, but it didn't help.
Attachments
testbox.fcstd
(3.4 KiB) Downloaded 4 times
zoombox.jpg
zoombox.jpg (47.41 KiB) Viewed 154 times
chrisb
Posts: 16354
Joined: Tue Mar 17, 2015 9:14 am

Re: Rendering boxes. Bugs or accuracy?

Postby chrisb » Sun Feb 03, 2019 9:19 am

Hi Anasiev, welcome.
This is probably only a display issue. Make a View->Standard views->Fit all, and it will vanish.
Anasiev
Posts: 2
Joined: Sun Feb 03, 2019 4:51 am

Re: Rendering boxes. Bugs or accuracy?

Postby Anasiev » Tue Feb 05, 2019 11:21 am

chrisb wrote:
Sun Feb 03, 2019 9:19 am
Make a View->Standard views->Fit all, and it will vanish.
Yes it helped. Thank