[inline code] Enable an inline code template

Discussions about the wiki documentation of FreeCAD and its translation.
User avatar
Kunda1
Posts: 5201
Joined: Thu Jan 05, 2017 9:03 pm

Re: [inline code] Enable an inline code template

Postby Kunda1 » Sun Jun 02, 2019 10:49 pm

I tested it and it doesn't work. Will test again
Want to contribute back to FC? Checkout:
#lowhangingfruit | Use the Source, Luke. | How to Help FreeCAD | How to report FC bugs and features
User avatar
Kunda1
Posts: 5201
Joined: Thu Jan 05, 2017 9:03 pm

Re: [inline code] Enable an inline code template

Postby Kunda1 » Mon Jun 03, 2019 12:41 am

kkremitzki wrote:
Sun Jun 02, 2019 5:51 pm
https://freecadweb.org/wiki/Special:Version says SyntaxHighlight version 2.0 is turned on.
Doesn't work: https://www.freecadweb.org/wiki/User_ta ... Cheatsheet

Code: Select all

<syntaxhighlight lang="Python" highlight="1,5-7" start='3' line>
def quickSort(arr):
    less = []
    pivotList = []
    more = []
    if len(arr) <= 1:
        return arr
</syntaxhighlight>
Want to contribute back to FC? Checkout:
#lowhangingfruit | Use the Source, Luke. | How to Help FreeCAD | How to report FC bugs and features
vocx
Posts: 1043
Joined: Thu Oct 18, 2018 9:18 pm

Re: [inline code] Enable an inline code template

Postby vocx » Fri Aug 16, 2019 2:10 am

Kunda1 wrote:
Mon Jun 03, 2019 12:41 am
Doesn't work: https://www.freecadweb.org/wiki/User_ta ... Cheatsheet
According to the wiki documentation, the syntax highlighter needs the Pygments package. So, maybe if this is not available in the host, that's why the highlighter doesn't show anything. It "works" but doesn't actually do any coloring. Just a guess.
User avatar
Kunda1
Posts: 5201
Joined: Thu Jan 05, 2017 9:03 pm

Re: [inline code] Enable an inline code template

Postby Kunda1 » Fri Aug 16, 2019 11:08 am

vocx wrote:
Fri Aug 16, 2019 2:10 am
Kunda1 wrote:
Mon Jun 03, 2019 12:41 am
Doesn't work: https://www.freecadweb.org/wiki/User_ta ... Cheatsheet
According to the wiki documentation, the syntax highlighter needs the Pygments package. So, maybe if this is not available in the host, that's why the highlighter doesn't show anything. It "works" but doesn't actually do any coloring. Just a guess.
yet another reason for us to move away from this host.
Want to contribute back to FC? Checkout:
#lowhangingfruit | Use the Source, Luke. | How to Help FreeCAD | How to report FC bugs and features