[Solved] 0.19.20052 windows build nothing displayed when open a FEM FRD file

About the development of the FEM module/workbench.

Moderator: bernd

Post Reply
johnwang
Posts: 113
Joined: Sun Jan 27, 2019 12:41 am

[Solved] 0.19.20052 windows build nothing displayed when open a FEM FRD file

Post by johnwang » Wed Mar 18, 2020 9:12 am

Hi,

Just installed 0.19.20052 on Windows 10. When open a FEA FRD result file, there is nothing displayed on the right. The left object tree is all good. When open an INP file, the display is good.

Test file YourFreeCAD/Mod/Fem/femtest/data/ccx/cube_frequency.frd

Same result as 0.19.20036.

Regards,

John
Last edited by johnwang on Sun Mar 29, 2020 9:17 pm, edited 1 time in total.
User avatar
bernd
Posts: 9298
Joined: Sun Sep 08, 2013 8:07 pm
Location: Zürich, Switzerland

Re: 0.19.20052 windows build nothing displayed when open a FEM FRD file

Post by bernd » Fri Mar 27, 2020 9:42 am

moved to FEM
User avatar
bernd
Posts: 9298
Joined: Sun Sep 08, 2013 8:07 pm
Location: Zürich, Switzerland

Re: 0.19.20052 windows build nothing displayed when open a FEM FRD file

Post by bernd » Fri Mar 27, 2020 9:44 am

should be fixed try latest 0.19 dev from here ... https://github.com/FreeCAD/FreeCAD/rele ... g/0.19_pre

works for me on:

Code: Select all

OS: Debian GNU/Linux 10 (buster) (KDE//usr/share/xsessions/plasma)
Word size of OS: 64-bit
Word size of FreeCAD: 64-bit
Version: 0.19.20296 (Git)
Build type: Unknown
Branch: master
Hash: 39b691a994e8815fd9181baa7d10bc06e0111673
Python version: 3.7.3
Qt version: 5.11.3
Coin version: 4.0.0a
OCC version: 7.3.0
Locale: German/Switzerland (de_CH)
johnwang
Posts: 113
Joined: Sun Jan 27, 2019 12:41 am

Re: 0.19.20052 windows build nothing displayed when open a FEM FRD file

Post by johnwang » Sat Mar 28, 2020 3:43 am

Thanks. All good now.
fc_tofu
Posts: 278
Joined: Sun Jan 05, 2020 4:56 pm

Re: 0.19.20052 windows build nothing displayed when open a FEM FRD file

Post by fc_tofu » Sun Mar 29, 2020 5:18 pm

johnwang wrote:
Sat Mar 28, 2020 3:43 am
Thanks. All good now.
You can add a prefix "[Solved]" to original post's title.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 5 guests